Újabb hírek a Samsung hajtogatható “telefonjáról”

Újabb hírek a Samsung hajtogatható “telefonjáról”

Elég sok infó jön mostanában a Samsung hajtogatható telefonjáról, így itt is sokat foglalkoztunk vele az utóbbi időben. A kapcsolódó cikkeinket megtalálod a hír alatt, na de most itt az újdonság:

Duplán hajtogatott formatervet védetett le a Samsung

A formaterv alapján a készüléket háromszor kell hajtani, hogy kompakt formátumot lássunk.

Az Egyesül Államok Szabadalmi Hivatalához benyújtott formaterv nyilvánvalóan a fejlesztői konferencián bemutatott Infinity Flex Display-re épül, csak a bemutatóra szánt prototípussal ellentétben nem kétrét, hanem háromfelé kell hajtogatni, hogy mobil formájú eszközt kapjunk a 7,3 hüvelykes gigapanel helyett. A holland Mobielkopen volt szíves kiszínezni a tervrajzokat, így egyértelműbb, hol van kijelző, és hol nincs. Utóbbi esetből viszonylag kevés van. A formátum nagyjából maradt, egy hatalmas belső megjelenítő és összehajtva egy külső az eredmény. Illetve egy közepes méretű felület.

További képek a galériában!


További képek a galériában! (forrás: Mobielkopen) [+]

A Type-C csatlakozó, a hangszórók és a SIM-tálca elhelyezkedése teljesen hagyományos mobil-szerű, összecsukva minden a helyén van, csak rájuk lehet hajtani még két réteget. De a 3,5 milliméteres jack csatlakozó láthatóan még így is tervben van. Kamerából sem valószínű, hogy szimpla megoldást képzeltek a skiccek mögé, viszonylag nagy panel jelzi a szenzorok helyét. Érdekes megközelítés mindenesetre, amiből valami valóságosat feltehetően jövő tavasszal fogunk látni.

One thought on “Újabb hírek a Samsung hajtogatható “telefonjáról””

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: