Újabb gyártó próbálkozik az összehajtható mobilokkal: megjöttek a Huawei-es infók is!

Újabb gyártó próbálkozik az összehajtható mobilokkal: megjöttek a Huawei-es infók is!

Állítólag már kiadáshoz közeli állapotban mutogatja a gyártó jövő évben esedékes, 5G modemmel szerelt különlegességét, amely szétnyitva 8″-es képátlóval rendelkezhet.

Ha az idei év dizájntrendje a notch volt, 2019-é az összehajtható megjelenítő lehet. Igaz, a FlexPai már előállt a maga, nem túl mutatós termékével, a Samsung pedig leleplezte ez irányú terveit. A mobilpiacon ezüstérmes pozícióba jutó, 2020-ra pedig a dobogó tetejét megcélzó Huawei is hasonló termékkel készül előrukkolni, és megérkeztek a megjelenésre szánt készülék első kézzelfogható részletei, persze nem hivatalos forrásból.

Összehajtható Huawei mobil koncepció


Összehajtható Huawei mobil koncepció (forrás: ET News)

Mivel a Huawei hálózatkiépítésben is a világ egyik legfontosabb vállalata, és küszöbön az 5G-s mobilok megjelenése, melynek Dél-Korea lehet az első helyszíne, az ET News úgy hallotta, a sencseniek megmutatták a helyi operátoroknak összehajtható, 5G-s mobiljukat. A publikáció forrásai szerint nem egy korai prototípusról, hanem egy a vártnál sokkal inkább komplett, kiadásra kész készülékről van szó. Igaz, az első összehajtható kijelzős Huawei okostelefon megjelenéséig állítólag egészen júniusig várni kell. Az ET News mindenesetre úgy tudja, a sencseniek mobilja összecsukva 5″-es szétnyitva pedig 8″-es képátlóval rendelkezhet, tehát valamivel nagyobb képernyőkkel, mint a Galaxy F.

via mobilarena, etnews

One thought on “Újabb gyártó próbálkozik az összehajtható mobilokkal: megjöttek a Huawei-es infók is!”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: