Új infók a hajlítható telefonokról

Új infók a hajlítható telefonokról

A Samsung fejlesztői konferenciájának kétségkívül legérdekesebb aspektusa az Infinity Flex Display bemutatása volt. A teljes terjedelmében 7,3 hüvelykes rugalmas OLED panel félbehajtva kulturált méretű, 4,3-as külső kijelzővel szerelt készüléket eredményez, amelyet hagyományos módon és felülettel lehet használni helyszűkében. Az új képernyőformátumokhoz – mert szenzorszigetes is lesz, ráadásul többféle – új felhasználói felületet is szerkesztettek, amelyet a gyári Android natívan támogatni szándékozik.

Computer History Museumban, Kaliforniában tegnap megtartott Android fejlesztői csúcson is a hajlítható kialakítást támogató rendszerről volt szó, amely a folyamatosságra fókuszál. A cél nyilván a tartalommegjelenítés kontinuitása, a különböző formátumú, képátlójú és felbontású panelek közötti azonnali szinkronizáció. Az új felületek lényege, hogy a kompakt megjelenítési módból különösebb átmenet nélkül legyen elérhető a kiterjesztett, nagyobb megjelenítőre optimalizált nézet. A Samsungon kívül a Huawei, az LG, a Xiaomi, az Oppo, a Lenovo és a Motorola is az összehajtható kialakításon dolgozik. A készülékek jövőre várhatóak.

Eddig így képzeltük az összehajtható mobilt.


Eddig így képzeltük az összehajtható mobilt. Az animáció a galériában tekinthető meg.

A Lenovo modellje már többször felbukkant, többek között videón is, bár láthatóan a gyártónak még vannak gondjai a megjelenítés minőségével. A Royole már előrendelhető modellje pedig inkább koncepciónak tűnik, mint életképes terméknek, a FlexPai viszont létezik és megvásárolható. Valószínűleg a Samsung fog bemutatni valóban funkcionális, hétköznapi, rendeltetésszerű használatra alkalmas verziót ebben a műfajban, DJ Koh is megígérte, hogy idén már tényleg. Bár konkrét időpont még nincsen, a szoftveres háttér már adott, és a Samsung logót is kétrét hajlították.

via: mobilarena

One thought on “Új infók a hajlítható telefonokról”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: