Úgy tűnik, a Samsung M széria érkezésével ismét rendezett lehet a gyártó középkategóriája.

Úgy tűnik, a Samsung M széria érkezésével ismét rendezett lehet a gyártó középkategóriája.

A Samsung egyszer már rendezte a kényelmetlenül szétdarabolt középkategóriás portfólióját, aminek jól elkülöníthető, tudásban és árazásban is differenciált kínálat lett az eredménye. Idén azonban ismét összecsúszott a J és az A széria, ezzel együtt az A lejjebb is, legalábbis tudásban. A Galaxy J6 és a Galaxy A6 között lényegében semmi különbség nincs, leszámítva az anyaghasználatot és a kamera felbontását. Aztán ott van még a C és a On széria is. A Samsung pedig, alapvetően nagyon helyesen, úgy érzi, ideje ismét rendet tenni.

A Galaxy A6 legalább AMOLED Infinity Display kapott.

A Sammobile exkluzív információi szerint ezt az M széria bevezetésével tervezi a Samsung, ami egy név alatt fogja össze az alsó és középkategória modelljeit, legalábbis a C, a J és az On készülékeket biztosan, viszont az A6 megjelenéséig közel prémium felszereltségű A sorozat sorsáról egyelőre nem tudunk. Az SM-M205F és SM-M305F kódnév viszont létezik, elvileg a Galaxy M20 és Galaxy M30-at takarja, előbbi 32 vagy 64 GB belső tárhellyel, utóbbi 64 vagy 128 GB raktérrel, és mindkettő kettős SIM támogatással. Ha az A meg is marad, az egész termékkínálat egyértelműbb lehet: a csúcson az S sorozattal, alatta esetleg A, majd az M készülékek. Plusz, a Note.

via mobilarena

One thought on “Úgy tűnik, a Samsung M széria érkezésével ismét rendezett lehet a gyártó középkategóriája.”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: