Neked is zárolták az Apple ID-d? Nem vagy egyedül!

Neked is zárolták az Apple ID-d? Nem vagy egyedül!

Az Apple egyelőre ismeretlen okokból világszerte több felhasználónak is zárolta az Apple ID-ját. Ha te is érintett vagy, akkor egy szokásos jelszó reset segít megoldani a problémát. Ha nem vagy otthon a témában, akkor gyere be a szervizünkbe és ingyen segítünk megoldani a problémát!

A hiba nem a te készülékedben van: egyáltalán nem volt egyedül. Olyannyira, hogy Redditen és Twitteren meglehetősen sok felhasználó panaszkodott ugyanerről a jelenségről. Mindegyik esetben teljesen váratlanul történt a zárolás, a felhasználóknál be volt kapcsolva a kétlépéses hitelesítés.

A pontos okok azóta sem derültek ki, talán majd az Apple szolgál némi magyarázattal hamarosan. A problémának szentelt hivatalos support oldal szerint akkor történik ilyen:

Ha Ön vagy valaki más túl sokszor adja meg helytelenül a jelszót, a biztonsági kérdések válaszait vagy egyéb fiókadatot, a rendszer automatikusan zárolja az Apple ID azonosítót az Ön biztonságának biztosítása érdekében. Ilyen esetben nem lesz lehetősége bejelentkezni az Apple egyik szolgáltatásába sem. Az Apple ID azonosító zárolását személyazonosságának igazolásával oldhatja fel.

Nos, bízzunk benne, hogy nem egy csoportos adatlopási kísérletről van szó. Ha te is érintett vagy, az Apple által javasolt lépéseken végighaladva, a jelszó visszaállítása után folytathatod tovább az életed a megszokott mederben.

via: imagazin

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: