Nálunk járt az EgriÉlet.hu

Nálunk járt az EgriÉlet.hu

Korábban már készült az üzletünkről egy amolyan bemutatkozó videó (fent), amellyel az egriélet.hu stábja lepett meg minket. Nagy népszerűsége volt annak a bemutatkozásnak az ő oldalukon, ezért a héten ismét megleptek minket, ezúton egy interjú erejéig voltak a vendégeink.

GMS – A KECSKE LEGYEN VELÜNK

Nemrégiben Eger kecskéjének ajánlására, felkerestük a Goat Mobil Shop mobilkommunikációs boltot. A vlog nagy sikerére való tekintettel egy beszélgetésre újra ellátogattunk a boltba.

Kecskés István a bolt vezetője elmondta, hogy szeptemberben nyitottak több hónapos előkészületek után. Tették ezt azért, hogy az egriek, egy olyan tökéletesen összerakott és átgondolt boltba tudjanak bejönni, ahol ne érje őket meglepetés és mindent megtaláljanak, amire szükségük van egy olyan környezetben, ahova valóban jó érzés bemenni.

István elmondta nekünk, hogy már kiskorában magával ragadták ezek a ,,kütyük”. Szétszedett minden elektronikai cuccot, amit lehetett. Gondos munkával és tanulással eljutott odáig, hogy alkalmazottként is dolgozott ebben a szakmában. Kérdésünkre hozzátette, hogy  amint jött egy jó lehetősége, hogy a szenvedélyével foglalkozhat úgy, hogy ő a saját maga főnöke egyből lépett és megnyitotta ezt a boltot.

Mi lehet a célja egy ilyen boltnak ebben a felgyorsult világban? A válasz, amit kaptam valahol nyilvánvaló mindenki számára.  A korunk megkívánja az innovatív megoldásokat ahhoz, hogy úgy legyen jól jövedelmező egy vállalkozás, hogy közben az ügyfeleket is a legmagasabb szinten szolgálja ki.

A GMS szervizének gyorsasága a hatékonyságban és a szakértelemben rejlik. Akár fél óra alatt megoldják a problémák nagy részét. E-mailben történik a kommunikáció, ezért nem kell papírmunkával bajlódni. A webshop kínálatában szereplő termékek 99%-ban raktáron vannak. A vevők szétnézhetnek a felületen és már konkrét elképzelésekkel érkezhetnek az üzletbe.

Jelenleg két fő dolgozik a cégnél, ahol István a főként értékesítéssel foglalkozó hölgy mellett nemcsak a cég mindennapjaiban veszi ki a részét, hanem a szervizeléssel is foglalkozik.

Ahogy a vlogban is említettük jót tesz a városnak az, ha olyan boltok nyílnak meg, ahol újítanak és más nézőpontba helyezik az addig megszokott szolgáltatásokat.

Eger! A Kecske Legyen Veled!

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: