Küszöbön a gyorsabb RAM és tárolómodulok

Küszöbön a gyorsabb RAM és tárolómodulok

Az okostelefonok fluid működéséért jó pár komponens felel, nem csak az SoC-n ketyegő processzor vagy grafikus gyorsító, persze a megfelelő szoftverháttér is rendkívül fontos. A RAM és tároló fejlesztésekről általában kevesebb szó esik, mint a fenti részegységekről, pedig nagy ugrást jelentett például az eMMC 5.1 technológiáról történő átállás az UFS 2.0 / 2.1 típusúakra, amelyek ma a csúcskategória jelentős részét lefedik.

A következő ugrást az UFS 3.0-s lapkák felbukkanása jelentheti, és a Qualcomm Hong Kong-i 4G/5G Summit rendezvényén a Samsung részéről Jay Oh kijelentette: a félvezető óriás 128, 256 és 512 GB-os új tárolói már 2019 első felében kiköthetnek az okostelefonokban. 2021-ben megjelenhet az 1 terabájtos modul is, a 3D NAND gyártástechnológiának köszönhetően.

A Samsung szerint akár kétszeres memória sávszélesség növekedésre is számítani lehet a 3.0-s generációval, ami fürgébb alkalmazáskezelést hozhat. A ma széles körben elterjedt LPDDR4 RAM modulokat 2020-ban kezdheti felváltani az LPDDR5 generáció, akár 51,2 GB/s-ra növelve a sávszélességet, 20%-os előrelépés mellett fogyasztásban.

Hong Kongban természetesen az 5G volt a központi beszédtéma, és már jövőre megjelenhetnek az első 5G modemmel szerelt mobilkészülékek. Az AndroidCentral szerint a Samsung Exynos lapkáiban házi fejlesztésű modem bukkanhat fel.Amint elérhetőek lesznek az első készülékek, természetesen nálunk is a www.goatmobileshop.com -on, illetve az egri belvárosi telefon boltunkban meg tudjátok majd vásárolni!

via: mobilarena.hu

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: