Közösen dolgozik az Apple és a Microsoft az iCloud for Windows frissítésén

Közösen dolgozik az Apple és a Microsoft az iCloud for Windows frissítésén

Van is ok az összefogásra, hiszen a legújabb Windows nem kompatibilis a legújabb iClouddal.

A Windows 10 legutóbbi, októberi frissítése egy nem várt „újdonságot“ is magával hozott. Azoknak az iCloud for Windows felhasználóknak ugyanis, akik frissítettek azzal a kellemetlen ténnyel kellett szembenézniük, hogy a

legújabb Windows 10 bizony nem kompatibilis a legújabb iCould for Windows-zal.

Minderről egy, a megszokott hibaüzenetek inverze értesíti az iCloud 7.7.0.27-es verzióját újonnan telepítőket, ami nem az újabb, hanem a régebbi rendszer használatára szólít fel: „Az iCloud for Windows használatához Windows 7, Windows 8 vagy a Windows 10 (2018 áprilisi frissítése) szükséges, vagy ennél korábbi verzió“

Azok, akik előbb frissítették az iCloudot és csak utána a Windows még ennyi se jutott, csak annyit észlelnek a problémából, hogy szinkronizálás gondok adódtak a szolgáltatásban.

Most a Windows support oldalán jelentette be, hogy már dolgoznak a problémán. De nem ám egyedül, hanem az Apple-lel karöltve. Ami azért eléggé megnyugtató, hiszen azt jelenti, hogy konkurencia ide vagy oda, ha a felhasználói élményről van szó, a két vállalat hajlandó és képes is együttműködni egymással.

Addig is, amíg megoldják a problémát, a Microsoft nem kínálja majd fel a Windows legújabb verzióját az iCloud for Windows felhasználóknak.

via imagazin

Megosztás:

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: