Könnyen törik az új iPad

Könnyen törik az új iPad

ack természetesen az új iPadnek is nekiesett, legalábbis a 11 hüvelykes változatnak. Ez a legkomolyabb konfigurációban, 1 TB belső tárhellyel, WiFi-vel és LTE modullal több, mint 600 ezer forintba kerül. És akkor még mágnesesen illeszkedő, vezetékmentesen töltődő Apple Pencilt nem vettünk. Ami plusz 45 990 forintba kerül. A specifikáció ugyanakkor lenyűgöző, a teljesítmény rekorder, természetesen a 310 ezer forintos, 64 gigás, csak WiFi képes modell esetében is. És lássuk be, csinos is. Ezek viszont komoly összegek, cserébe a produktivitás és minőség elvileg kétségtelen.

Kivéve, hogy az Apple Pencil láthatóan igen kis erőhatásra is hajlandó kettétörni, ahogy a fémházas, légies és ultravékony (5,9 milliméter vastag) iPad Pro 11 is. A készülék teljesen nyilvánvalóan nem érné meg egy darabban, ha valaki véletlenül ráülne egy közepesen kemény kanapén vagy széken, de hátizsákban hordozni sem egy életbiztosítás. Az abszolút nem létező szerkezeti integritás mellett az szinte szóra sem érdemes, hogy a hátlapi kamerát védő zafírüveg Mohs hatos keménységen már karcolódik. Ezért kár volt zafírra költeni.

via mobilarena

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: