Koncepció képeken a Samsung Galaxy A8s

Koncepció képeken a Samsung Galaxy A8s

Az All About Samsung újabban elég jól értesült a várható Galaxy mobilokkal kapcsolatban, ezeket az információkat pedig koncepciórenderek formájában is közzé teszik. Most a kameralyukkal szerelt, majdnem csupa kijelző készüléket vizualizálták, ami csak azért érdekesebb egy fokkal egy random koncepciónál, mert a négykamerás Galaxy A9 esetében is bejött. A színátmenetes kivitelben bemutatott, négy hátlapi kamerával dolgozó eszköz pontosan úgy néz ki, mint ahogy az All About Samsung dizájnerei megalkották.


[+]

A lap következő tippje a Galaxy A6s bemutatóján már hivatkozott, új típusú kijelzővel szerelt modell, amely minimális aszimmetria mellett csak egy apró kamerát kap a kijelző bal sarkába, noccs és bevágás nélkül. Az új típusú, Infinity-O Display pontosan így festett a Samsung fejlesztői konferenciáján, várható volt, hogy hamarosan a gyakorlatban is viszontlátjuk. További információk egyelőre nem állnak rendelkezésre, például a specifikációval kapcsolatban, a három kamera nyilvánvalónak tűnik, illetve felső középkategóriás hardverre számítunk.

One thought on “Koncepció képeken a Samsung Galaxy A8s”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: