Itthon is használható lesz az Apple Watch Series 4 EKG funkciója

Itthon is használható lesz az Apple Watch Series 4 EKG funkciója

Az Apple Watch Series 4 egyik újdonsága az EKG funkció, amely a szív működéséről ad hasznos információkat.

Sajnos ezt az Apple hivatalosan egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban fogja aktiválni, azonban egy apró trükkel akár mi is használhatjuk majd.

Az új óra olyan érzékelőket kapott, melynek köszönhetően elektrokardiográfiai teszteket végezhetünk, mégpedig úgy, hogy a digitális koronára kell helyeznünk az egyik ujjunkat. A működéshez szükséges az egészségügyi hatóságok által kiadott jóváhagyás, és egyelőre a vállalat eddig csak az USA-ban kapott rá engedélyt, hazánkban nem tudni, ez mikor fog hivatalosan elérhetővé válni. De nincs veszve semmi!

Apple Watch Series 4

Egy kis beállítás módosítással azonban könnyedén aktiválhatjuk majd az új funkciót, hiszen hardveresen minden óra képes rá, az EKG korlátozása csak szoftveres alapú. Könnyen hozzáférhetünk majd a funkcióhoz úgy, ha a régiót megváltoztatjuk a Watch appon belül a  Beállításokban. Ehhez az Általános, Nyelv és régió, Régió menüpontban válasszuk az Egyesült Államok lehetőséget.

Természetesen ezzel együtt számos dolog is megváltozik, például kilométer helyett mérföldet mutat majd az óra a megtett táv esetén, de akinek fontos az EKG, mindenképp megér ennyit majd.

via szifon

One thought on “Itthon is használható lesz az Apple Watch Series 4 EKG funkciója”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: