iPhone Xs, Xs Max, Xr #beautygate javítás az iOS 12.1-ben

iPhone Xs, Xs Max, Xr #beautygate javítás az iOS 12.1-ben

Az iOS 12.1-el érkező frissítéssel megoldja az Apple a kéretlen (és értelmetlen?) előlapi kamerás selfi sminkelést.

woman taking photo of herself near parked vehicles
Photo by Hannah Nelson on Pexels.com

Október elején jött a hír a tech sajtóból, hogy új iPhone-ok előlapi kamerája hajlamos kicsinosítani a szelfiket. Akkor még nem igazán lehetett tudni, hogy mi áll a jelenség hátterében, de sejteni lehetett, hogy valami szoftveres okosságról van szó az Apple részéről.

Eleinte egyöntetű volt a vélemény, hogy a probléma gyökerét a Smart HDR funkcióban kell keresni (a funkció nem mindig a legrészletesebb, legrövidebb záridővel készült képet vette alapul az összeillesztés során, hanem egy elmosódottabb, hosszabb záridővel készültet). Aztán múlt héten jött a hír, hogy ez nem teljesen igaz, de az mindenképpen bizonyossá vált, hogy egy szoftveres beállítás van a háttérben.

Ennek eredménye képen a selfiek olyan hatást keltettek, mint az Androidos készülékek gyári beépített beauty filterei. Csak hát ugye azt a felhasználó maga dönti el, hogy használja, vagy sem, ez bizony bug.

Nilay Patelnek, a The Verge újságírójának megsúgta az Apple, hogy hamarosan javítják a problémát a fent említett iOS 12.0-el, ami valamikor a közel jövőben érkezik.

Ha segítségre van szükséged az iPhone-od szoftverfrissítéséhez, gyere és kollégáink gyorsan segítenek majd az üzletünkben:
3300 Eger, Szent János utca 7. GMS – Goat Mobile Shop

via: Verge

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: