Az iPhone XR féle Haptic Touch hamarosan újabb 3D Touch szerű funkcióval fog rendelkezni

Az iPhone XR féle Haptic Touch hamarosan újabb 3D Touch szerű funkcióval fog rendelkezni

Az iPhone XS (és XS Max) és az XR közötti egyik különbség, hogy az utóbbi nem támogatja a 3D Touch-ot , amely lehetővé teszi, hogy a telefon képernyőjét kissé erősebben megnyomva plusz menüket és funkciókat csalogassunk elő. Azonban a 9to5Mac szerint az iOS 12.1.1-es verzióban a Haptic Touch az egyik ilyen 3D Touch funkciót – az értesítések bővítését – az iPhone XR tulajdonosai számára kis elérhetővé teszi.

A Haptic Touch egy olyan funkció, amelyet az iPhone XR-vel vezettek be, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazokat a funkciókat használhassák a userek, mint a 3D Touchal, úgy, hogy ugyebár az XR hardveresen nem rendelkezik a 3D touchal, így ez ugyebár egy szoftveres megoldás. Jelenlegi funkciójában ez nagymértékben korlátozódik a fényképezőgép és a zseblámpa elindítására a zárolási képernyőn vagy a Vezérlőközpont beállításainak módosítására.

A funkció eléréséhez nyomd meg hosszan a telefon képernyőjét, és egy kis haptikus (rezgő) visszajelzés megerősíti a kiválasztást. Tovább kell nyomva tartani az ikont, mint a 3D féle erősen nyomásnál, de ennek a funkciónak a létezése is úgy tűnik, hogy aláhúzza, hogy mennyire haszontalanná vált a hardveres 3D Touch. Az Apple korábban elmondta a The Verge-nek, hogy kiterjeszteni tervezi a Haptic Touch funkcióit, és az első példa erre a felhasználók számára az iOS 12.1.1-es értesítések kibővítése.

Az iOS 12.1.1 már béta tesztelés alatt van, a pontos kiadási dátumot még nem erősítette meg az Apple.

Via, the verge

One thought on “Az iPhone XR féle Haptic Touch hamarosan újabb 3D Touch szerű funkcióval fog rendelkezni”

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kik vagyunk?

A Goat Mobile Shop Eger legújabb mobiltelefon boltja. Mindennel foglalkozunk amiben SIM kártya van, ami okos, aminek érintő-képernyője van. És még ezek tartozékaival is!

100%-ig egri tulajdonban lévő cég 🙂

Így érsz el minket:

3300 Eger Szent János utca 7

+36 30 622 9514
hello@goatmobile.com

Nyitvatartás:
Hétköznapokon: 09:00 - 17:30, Szombaton: 09:00 - 13:30 Webshopon 0-24-ben rendelhetsz és akár 24 órán belül szállítunk!

Mivel foglalkozunk?

Gyors szerviz

Tokok, fóliák, adatkábelek és egyéb tartozékok értékesítése

Egyedi tokok készítése 1 órán belül

%d bloggers like this: